fbpx
085-0654868 info@koosluijk.com

Vind het juiste personeel via social media

Donderdag 18 april 2019
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘Vind het juiste personeel’

In de huidige, krappe arbeidsmarkt is het zoeken van het juiste personeel een hele opgave. Hoe vind je die spreekwoordelijke speld in de hooiberg? Het alleen online plaatsen van een vacaturetekst is niet meer voldoende. Je moet online laten zien wie jij bent en hoe leuk het is om bij jou te werken. Je moet durven opvallen als werkgever. Hoe je dat doet, leggen we uit in de training ‘Vind het juiste personeel’.

Deze training is geschikt voor medewerkers, binnen ZZP en MKB, die actief zijn met het werven van personeel.

Inhoud training

‘Employer Branding’ is een actueel onderwerp in de wereld van personeelswerving. Goede employer branding zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk bent voor nieuwe werknemers. Maar wat is employer branding nou precies – en wat moet je er mee als werkgever? De definitie van employer branding is: De reputatie van een bedrijf als werkgever. Hoe creëer je het juiste beeld van jouw organisatie bij toekomstige medewerkers? Hoe wil je je toekomstige personeel aanspreken? Welke mogelijkheden bieden social media je hiervoor? Wij gaan je prikkelen om lef te tonen, om te durven experimenteren, om het net even anders te doen, passend bij de gewenste uitstraling van jouw organisatie. We richten ons tijdens deze training op de mogelijkheden van Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wat weet je na afloop

Facebook, LinkedIn en Instagram hebben voor jou geen geheimen meer als het gaat om het werven van personeel. We laten je kennismaken met de online mogelijkheden om het net even anders te doen dan op de traditionele manier van personeelswerving, het plaatsen van alleen een vacaturetekst. Je gaat naar huis met een rugzak vol inspiratie om toekomstige vacatures succesvol met het juiste personeel te kunnen vervullen.

Kosten:
€ 195,- per deelnemer

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd:
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie:
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019:
Donderdag 18 april 2019, 09.30-12.30 uur

Training ‘Vind het juiste personeel via social media’

1 + 3 =

Deze training is op donderdag 18 april, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)