fbpx
085-0654868 info@koosluijk.com

Verkopen via social media, het kan echt!

Donderdag 4 april 2019,
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘Verkopen via social media, het kan echt!’

Houd jij je dagelijks bezig met het maken van afspraken met (potentiële) klanten? Ben jij degene bij wie de eerste aanvragen binnenkomen? Wil je zoveel mogelijk offertes kunnen verzilveren? Maar wil je van dit alles nog meer? Volg dan de training ‘Verkopen via social media, het kan echt!’. Tijdens deze training gaan we je stap voor stap uitleggen hoe je social media kunt inzetten om de verkoop van jouw dienst of product te vergroten.

Deze training is geschikt voor medewerkers, binnen ZZP en MKB, die actief zijn met het verkopen van een product of dienst.

Inhoud training

Connectie – Relatie – Klant. Dat zijn de stappen waar het omdraait wanneer je social media inzet om de verkoop van je product of dienst te vergroten. Met andere woorden: hoe maak je van je online connectie een offline klant? Van die klik om een online connectie te maken tot het verzilveren van een offerte, rekening houdend met jouw omzetdoelstelling!

Aan de hand van jouw omzetdoelstelling ga je bepalen hoeveel omzet je wilt halen bij nieuwe klanten en hoeveel nieuwe contacten je daarvoor moet leggen. Rekening houdend met het aantal te maken afspraken, aantal uit te brengen offertes en het benodigde aantal te verzilveren offertes. Stap voor stap gaan we tot de kern wat jouw doelstelling is, om deze vervolgens te vertalen naar een online verkoopstrategie. We richten ons tijdens deze training op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Deze training is een vervolg op de training ‘Breid je netwerk uit’ (link), maar kan ook separaat worden gevolgd. Een vervolg op deze training is ‘Maak van je klant een ambassadeur’.

Let op: Dit is géén training voor het verhogen van de omzet van je webshops.


Wat weet je na afloop?

Aan de hand van een duidelijk stappenplan weet je hoe je, op basis van jouw omzetdoelstelling, jouw online connecties kunt omzetten naar een offline relatie en vervolgens naar een nieuwe klant.  Je gaat naar huis met een bij jou passende online verkoopstrategie.

Kosten:
€ 195,- per deelnemer

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd:
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie:
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019:
Donderdag 4 april 2019, 09.30-12.30 uur

Aanmelden Training ‘Verkopen via social media, het kan echt!’

8 + 14 =

Deze training is op donderdag 4 april, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)