fbpx
085-0654868 info@koosluijk.com

Presenteer jezelf online als werkzoekende op social media

Woensdag 10 april 2019
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘Presenteer jezelf online als werkzoekende’

Durf jij op te vallen? Durf jij jezelf op een andere manier te presenteren dan anderen dat doen? Maar je weet niet precies welke mogelijkheden social media je hiervoor bieden? Kom naar de training ‘Presenteer jezelf online als werkzoekende’ en val op een positieve manier op tussen alle werkzoekende in Nederland! Dan heb je vast en snel jouw nieuwe droombaan gevonden. Of anders gezegd: dan vindt jouw nieuwe werkgever jou!

Deze training is geschikt voor iedereen die op zoek wil gaan of is naar een nieuwe uitdaging, zichzelf online wil presenteren als werkzoekende om het werkgevers eenvoudiger te maken hen te vinden.

Inhoud training

Doen wat een ander doet, is passé. Jij wilt opvallen. Jij wilt online gezien worden door potentiële werkgevers. Tijdens deze training beoordelen we je profiel kritisch en gaan we dieper in op het zichtbaar maken van je CV. Het houdt niet alleen op bij een mooie foto van jezelf en het actueel houden van je CV. Om op te vallen, moet je je zelf net even iets anders presenteren dan al die andere werkzoekenden. Daarnaast staan we ook stil bij het gebruik van social media en de invloed daarvan op jouw imago.

Let op: we gaan ervan uit dat je in basis al een profiel hebt aangemaakt op een van de social media.

Wat weet je na afloop?

Jij weet hoe jij jezelf online wilt presenteren. Je hebt een goed profiel en je kunt online positieve aandacht voor jezelf creëren, zodat die potentiële werkgever jou snel en eenvoudig kan vinden.

Kosten:
€ 195,- per deelnemer

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd:
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie:
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019:
Woensdag 10 april 2019, 09.30-12.30 uur
Woensdag 15 mei 2019, 09.30-12.30 uur

Aanmelden Training ‘Presenteer jezelf online als werkzoekende’

7 + 14 =

Deze training is op woensdag 10 april, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)