fbpx
085-0654868 info@koosluijk.com

Een nieuwe maand, dat betekent weer nieuwe activiteiten bij mediabureau Koos. In dit artikel leest u wat er aan trainingen en activiteiten gaat gebeuren deze maand.

De eerste training van deze maand is: Maak je bedrijf bekend met de hulp van social media (groepstraining).

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Er is zelf een onderzoek geweest van Newcom Research & Consultancy B.V. dat heeft aangetoond dat particulieren dagelijks zo’n 6 uur online doorbrengen. Wil je met je bedrijf daar optimaal van profiteren, meld je dan aan voor de training “Maak je bedrijf bekend”.  Dan krijgt u uitgelegd hoe u het beste op de markt kunt inspelen en krijgt u de tips en tricks van een expert.

Wilt u meer informatie over deze training ga dan naar: https://koosluijk.com/maak-je-bedrijf-bekend-via-social-media/

Maak tijd voor social media Inspiratiecafé!

Deze maand is alweer de 2de editie van het Social Media Inspiratiecafé. Het Social Media Inspiratiecafé is voor alle zzp-ers en MKB-ondernemers binnen de Stedendriehoek en Veluwe die op zoek zijn naar inspiratie voor hun social media.

Tijdens het café leer je van andere ondernemers, ben je nieuwe content aan het maken voor je bedrijf. Maak tijd voor jouw social media. Pas je opgedane kennis direct toe. Kom je er niet uit, dan is Koos er om je te ondersteunen!

Wilt u meer informatie over het Social Media Inspiratiecafé dan kunt u alle informatie vinden op: https://koosluijk.com/social-media-inspiratiecafe-apeldoorn/

Breid je netwerk uit (Groepstraining)

Social media is het perfecte middel om snel contact te leggen met anderen. Je bouwt via social media je eigen netwerk op via de connecties die je al kent. Maar hoe breidt je je Netwerk uit specifiek op de doelgroep die jouw het meest aanspreekt?

Een klik op ‘vriendschapsverzoek versturen’ of ‘connectie maken’ is natuurlijk snel gedaan. Je teller met ‘vrienden’ en ‘connecties’ loopt op, maar daarmee is diegene nog geen relatie van je. Tijdens deze training leer je hoe je op een effectieve manier je netwerk, via social media, kunt uitbreiden

Wilt u meer informatie over deze training ga dan naar: https://koosluijk.com/breid-je-netwerk-uit-met-social-media/

Als u nog vragen of opmerkingen hebt kunt u ons altijd bereiken op +316 11222329 of via de mail: tim@koosluijk.com