fbpx
085-0654868 info@koosluijk.com

Maak je bedrijf bekend via social media

Donderdag 7 maart 2019
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘Maak je bedrijf bekend via social media!’

Heb jij als doel om dit jaar de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? En je wilt hiervoor onder andere social media gaan inzetten. Je vindt echter dat je geen goed onderbouwde keuze kunt maken om te kiezen voor contentmarketing en/of online adverteren. Met de handvatten uit de training ‘Maak je bedrijf bekend’ geef je jouw bedrijf via social media in korte tijd een boost in haar naamsbekendheid!

Deze training is geschikt voor alle ondernemers en medewerkers die zich bezighouden met de social media: directie, administratie, ict, receptie, sales en marketing.

Inhoud training

We leggen je uit welke mogelijkheden de verschillende social media-kanalen hebben en hoe je deze kunt inzetten ter bevordering van de naamsbekendheid, zowel lokaal, regionaal als landelijk. We richten ons in deze training voornamelijk op: LinkedIn, Instagram, Facebook en Google, maar dit stemmen we, voorafgaand aan de training, met de deelnemers af.
We behandelen de onderwerpen: contentmarketing via de diverse kanalen en adverteren. Ook staan we kort stil bij het inzetten van je klanten als ambassadeurs. Meer informatie over deze vervolgtraining vindt je op de pagina: Maak van je klant een ambassadeur.

Wat weet je na afloop

Na afloop van deze training weet jij hoe je aan de naamsbekendheid van je bedrijf kunt werken. We garanderen je dat je door het inzetten van de aangereikte handvatten je naamsbekendheid binnen een half jaar hebt vergroot.
Echter het te behalen resultaat hangt grotendeels af van de tijd en soms het geld dat je bereid bent in social media te investeren, waarbij tijd het belangrijkste is. Merk je dat je te weinig tijd hebt, kijk dan eens op de pagina Social Media Beheer naar ons aanbod om jouw social media en/of website voor jou te beheren.

Kosten
€ 195,- per deelnemer, exclusief btw

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019
Donderdag 7 maart 2019, 09.30-12.30 uur

Aanmelden Training 'Maak je bedrijf bekend via social media'

12 + 7 =

Deze training is op donderdag 7 maart, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)