fbpx

Leg je klant in de watten via social media

Donderdag 20 juni 2019
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘Leg je klant in de watten!’

Wat moet je ervoor doen om een klant aan je te binden? En hoe kun je social media hierbij inzetten? Het ultieme resultaat is dat het voor een potentiële klant bijna onmogelijk wordt om de verleiding te weerstaan om een klant van jou te worden. Hoe dan? Knuffel je bestaande klant, via social media, zorg ervoor dat hij zich speciaal voelt.

Deze training is geschikt voor alle medewerkers voor wie het leggen van verbindingen met anderen een belangrijk onderdeel van zijn/haar werk is.

Inhoud training

Wat bied jij jouw bestaande klanten aan, nadat ze tot verkoop zijn overgegaan? Krijgen jouw klanten een speciale behandeling? Hoe bind je ze aan jouw organisatie? Een concurrerende prijs en een uitstekende klantenservice helpen hieraan mee, maar zijn niet meer voldoende om je te onderscheiden van jouw concurrenten.

We laten je kennismaken met de mogelijkheden van loyaliteits- en spaarprogramma’s via de social media Facebook, LinkedIn en Instagram. Wees creatief, wees onderscheidend, spreek de taal van je klant. Geef hem echt dat gevoel dat hij er toe doet voor jouw bedrijf.

Wat weet je na afloop

Social media bieden je veel mogelijkheden om jouw bestaande klanten te pamperen. Het gevoel te geven dat ze speciaal voor jou zijn. Tijdens training leer je de mogelijkheden hiertoe binnen Facebook, LinkedIn en Instagram.

Kosten:
€ 195,- per deelnemer

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd:
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie:
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019:
Donderdag 20 juni 2019, 09.30-12.30 uur

Aanmelden Training ‘Leg je klant in de watten!’

9 + 13 =

Deze training is op donderdag 20 juni, dat is over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WIJ WERKEN DOOR - CORONA UPDATE: ✅ training en begeleiding digitaal ✅ vloggen / interview op locatie mogelijk met inachtneming maatregelen RIVM ✅ Bel 085-0654868 voor vragen / hulp bij communicatie via social media