fbpx

Gelijk meedraaien met het Social Media Inspiratiecafé in mei.

Sinds 1 mei is Quinten werkzaam bij ons. Hij stelt zich graag aan jullie voor! Welkom en een mooie tijd gewenst.

Mijn naam is Quinten van Neck en ik woon al bijna 20 jaar in Apeldoorn. In mijn vrije tijd maak ik muziek en bezoek ik graag concerten. Als het echt lekker weer is ben ik ook nog wel eens te vinden op het terras met een speciaalbiertje. Zoals u misschien al voorbij hebt zien komen op social media ben ik in per 1 mei begonnen bij Mediabureau Koos. De invulling van mijn dagen is vrij afwisselend. Ik maak bijvoorbeeld content voor een aantal klanten. Ook ga ik regelmatig naar de klant om bijvoorbeeld een video op te nemen.

Nu ik mijn eerste maand heb gehad en begin te wennen aan de nieuwe omgeving en werkzaamheden begint ook het persoonlijk contact met de klant te ontstaan. Zoals bijvoorbeeld bij het Social Media Inspiratiecafé waarbij ik verschillende ondernemers heb kunnen helpen met hun vragen over Instagram, Facebook en LinkedIn.

Terugkijkend op deze eerste periode ben ik benieuwd wat ik nog allemaal ga leren!

Vind je het leuk om op LinkedIn een connectie te maken? Klik op het icoontje om door te gaan naar mijn profiel.
Quinten van Neck

WIJ WERKEN DOOR - CORONA UPDATE: ✅ training en begeleiding digitaal ✅ vloggen / interview op locatie mogelijk met inachtneming maatregelen RIVM ✅ Bel 085-0654868 voor vragen / hulp bij communicatie via social media