fbpx
085-0654868 info@koosluijk.com

Het juiste beeld van jouw bedrijf op social media

Donderdag 16 mei 2019
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘Het juiste beeld van jouw bedrijf’

Hoe denken mensen over mij of mijn bedrijf? Zien ze mij of mijn bedrijf zoals ik wil dat ze het zien? Van de mogelijkheden om je huidige imago te meten tot het opstellen en uitvoeren van een (online) imagocampagne, het komt allemaal voorbij tijdens deze training.

Deze training is geschikt voor medewerkers, binnen ZZP en MKB, die verantwoordelijk zijn voor de communicatie van een organisatie.

Inhoud training

Ben jij ZZP, dan ben je ook je bedrijf. In dit geval heb je het niet over imago maar over ‘Personal Branding’. Personal branding is het jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je laat anderen zien wie je bent en waar je voor staat. Bij een bedrijf spreek je van Corporate Branding. Je organisatie als merk neerzetten bij al jouw communicatiedoelgroepen, uniek en onderscheidend ten opzichte van anderen.

Tijdens deze training gaan we aan de slag met je persoonlijke imago als ZZP en het imago van jouw organisatie. Allereerst vertellen we hoe je je imago kunt meten aan de hand van de social media die je nu al inzet. In hoeverre wijkt het gemeten imago af van hetgeen je wilt uitstralen? Aan de hand van die uitslag bepaal je je communicatiedoelstelling. Vervolgens gaan we jouw (online) imagocampagne in grote lijnen beschrijven. We beoordelen de mogelijkheden van de social media van jouw organisatie. Hoe en wanneer kun je deze inzetten om jouw communicatiedoelstelling te behalen? Of moet je wellicht ook andere social media gaan inzetten om jouw imago positief te bekrachtigen?

Wat weet je na afloop

Van het meten van je (online) imago, bepalen van de te behalen communicatiedoelstellingen en het opstellen, in grote lijnen, van een online imago campagne. Aan de hand van jouw campagne kun je beoordelen op welke moment je welke social media moet inzetten en je weet op welke wijze je dit moet doen, zowel in woord als beeld.

Kosten:
€ 195,- per deelnemer

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd:
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie:

Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019:

Donderdag 16 mei 2019, 09.30-12.30 uur

Aanmelden Training ‘Het juiste beeld van jouw bedrijf’

7 + 2 =

Deze training is op donderdag 16 mei, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)