fbpx

Training ‘Een klacht is een kans, ook online’

De klant is koning, een eeuwenoud gezegde, maar zo waar! Wat dacht je van: een tevreden klant is de beste strategie? Daar zijn wij het helemaal mee eens. Tuurlijk wil je alleen maar tevreden klanten, maar die ontevreden klant komt ook echt weleens voorbij, zowel offline als online. Zorg dat je de klacht hoort of ziet, zorg dat je reageert en ga het gesprek aan. Hoe kan social media je hierbij helpen?

Deze training is geschikt voor medewerkers, binnen ZZP en MKB, die bij de klantenservice van een organisatie werken.

Inhoud training

100% klanttevredenheid is een utopie. Die ene klacht komt op een gegeven moment echt voorbij. Klantenservice van een bedrijf houdt niet op bij alleen het reageren op klachten. Zorg ervoor dat het melden van een klacht én het doen van aanbeveling een 2-richtingsgesprek is. Heb jij je klantenservice goed geregeld? Weet de klant hoe ze bij jou een klacht of aanbeveling kunnen aanleveren?  Heb je dit ook duidelijk gecommuniceerd met je klant? Bijvoorbeeld via social media?

Het is belangrijk om een proactieve houding te hebben in het tevreden stellen van jouw klanten. Hoe kun je social media hierbij in jouw voordeel laten werken? Hoe kun je de meeste gestelde vragen op een prikkelende manier online gebruiken? Hoe maak je van een klacht een kans? Hoe buig je problemen om naar oplossing? Hoe kun je een aanbeveling inzetten als middel om te laten zien hoe jouw klantenservice is?

Wat weet je na afloop

Na afloop van deze training ben je je ervan bewust dat hoe jij je klantenservice hebt geregeld ook op een voor de klant duidelijke wijze wordt gecommuniceerd via jouw social media. Daarnaast weet je hoe je social media kunt inzetten in het pro-actief benaderen van klanten in het doen van klachten of het plaatsen van aanbevelingen.

Kosten:
€ 195,- per deelnemer

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd:
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie:
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019:
Donderdag 13 juni 2019, 09.30-12.30 uur

Nu aanmelden voor deze training:

2 + 13 =

Deze training is op donderdag 13 juni, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WIJ WERKEN DOOR - CORONA UPDATE: ✅ training en begeleiding digitaal ✅ vloggen / interview op locatie mogelijk met inachtneming maatregelen RIVM ✅ Bel 085-0654868 voor vragen / hulp bij communicatie via social media