fbpx
085-0654868 info@koosluijk.com

Breid je netwerk uit met social media

Donderdag 21 maart 2019
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘Breid je netwerk uit’

Wil je meer opdrachten binnenhalen, kun je je onder andere richten op het leren kennen van meer mensen aan wie je jouw dienst of product zou kunnen verkopen. Social media is het perfecte middel om snel contact te leggen met anderen. Maar het houdt niet op bij alleen een online verbinding leggen. Het is belangrijk van online contacten offline relaties te maken. Maar hoe dan?

Deze training is geschikt voor alle medewerkers voor wie het leggen van verbindingen een belangrijk onderdeel van zijn/haar werk is.

Inhoud training

Een klik op ‘vriendschapsverzoek versturen’ of ‘connectie maken’ is natuurlijk snel gedaan. Je teller met ‘vrienden’ en ‘connecties’ loopt op, maar daarmee is diegene nog geen relatie van je. Tijdens deze training leer je hoe je op een effectieve manier je netwerk, via social media, kunt uitbreiden. Een vervolg doel kan natuurlijk zijn om deze relaties om te zetten naar klanten, maar dan moet je eerst van een koud online contact, een warme offline relatie maken. Wij geven je de tips en handvatten om in korte tijd je netwerk via Facebook, LinkedIn en Instagram kwalitatief uit te breiden.

Let op: Dit is géén online verkooptraining, ben je daar naar op zoek? Kijk dan bij de training ‘Verkopen via social media, het kan echt!’

Wat weet je na afloop

Je weet hoe jij op een bij jou passende wijze je netwerk in korte tijd kwalitatief kunt uitbreiden.

Het te behalen resultaat hangt grotendeels af van de tijd en soms het geld dat je bereid bent in social media te investeren, waarbij tijd het belangrijkste is. Merk je dat je te weinig tijd hebt, kijk dan eens naar onze aanbod om jouw social media en/of website voor jou te beheren (link naar abonnement).

Kosten
€ 195,- per deelnemer, exclusief btw.

Aantal deelnemers:
4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?
Jouw laptop

Tijd
Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019
Donderdag 21 maart 2019, 09.30-12.30 uur

Aanmelden Training 'Breidt je netwerk uit via social media'

13 + 14 =

Deze training is op donderdag 21 maart, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)