fbpx

AVG en social media, een jaar later

Donderdag 23 mei 2019
Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Training ‘AVG en social media, een jaar later’

Privacyverklaring, cookiestatement, gaat er al een belletje rinkelen? Is bij jou alles omtrent jouw internetsite en social media al AVG-proof? Nee, volg dan deze training en na afloop heb je alle handvatten en tips om het alsnog snel voor elkaar te hebben. Deze training is geschikt voor alle medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de internetsite en social media van een organisatie.

Inhoud training

In mei 2018 is de AVG van kracht geworden, de huidige privacywet. Heb jij alles al voor elkaar? Jouw internetsite is al helemaal AVG-proof. Je hebt een privacyverklaring en cookiestatement opgesteld en deze zijn ook al geïmplementeerd in jouw online media. Ja? Dan hoef je niet verder te lezen, maar denk je …..Nee, daar moet echt snel mee aan de slag!!!! Kom dan 23 mei 2019 naar de training AVG en sociale media, een jaar later!

Wat weet je na afloop

Je bent je ervan bewust wat je nog moet doen om jouw internetsite en het gebruik van social media AVG-proof te maken. Je gaat naar huis met een rugzak aan tips en handvatten om het binnenkort echt snel en eenvoudig voor elkaar te hebben.

Kosten:
€ 195,- per deelnemer

Aantal deelnemers:

4 – 10 deelnemers

Wat moet je meenemen?

Jouw laptop

Tijd:

Inloop vanaf 09.00 uur
Van 09.30 tot 12.30 uur

Locatie:

Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Data 2019:

Donderdag 23 mei 2019, 09.30-12.30 uur

Aanmelden Training ‘AVG en social media, een jaar later’

12 + 5 =

Deze training is op donderdag 23 mei, dat is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WIJ WERKEN DOOR - CORONA UPDATE: ✅ training en begeleiding digitaal ✅ vloggen / interview op locatie mogelijk met inachtneming maatregelen RIVM ✅ Bel 085-0654868 voor vragen / hulp bij communicatie via social media